Frokostmenu
Samosa med kartofler og en dip med mynte fra Yduns have 95,-
3 Josephine østers med havtorndressing 155,-
Ansjos på ristet brød med hvidløgsmayonaise og sort peber 85,-
Sorthummer fra bugten i som hot dog med saltet smør 145,-
30 gr. Gastro Unika caviar, creme fraiche, dild & krabbelurer 600,-
Dagens frokostmenu 485,-
Smørrebrød
Verdens bedste laks som tatar med grønne ærter
"Hønsesalat" serveret i croissant med peberbacon og gemte asparges
Rødgrød med uartig fløde og en sorbet af røde stikkelsbær
Gammeldags modnet solbærsild med peberrod og grønne enebær 145,-
Friteret makrel med røde tomater og bagt peberfrugt 155,-
Håndpillede rejer "i trængsel" på ristet brød med ægte sauce 195,-
Samsø laks som tatar med grønne jordbær og saltet citron 155,-
Kartoffelmad med purløg, mayonaise og peberbacon 165,-
Rygeostsalat med karse og smilende æg 155,-
Håndskåret okseinderlår med røget mayonnaise og solbærkapers 195,-
Indbagt pate af gris med hjemmesylt og god sennep 185,-
En hel rødtunge serveret med champagnesauce og ørredrogn 365,-
Pariserbøf, lynstegt “rå” med alt det gode og 2 æggeblommer 210,-
Vandbakkelse med rabarber, skovmærke og is lavet på kærnemælk 115,-
Iscreme af solbær fra kolonihaven med valnød og solbærblad 95,-
Jordbær softice med jordbær og blommesten 115,-
Friteret camembert med græskarkerneolie og solbærsyltetøj 125,-
Fransk vaffel af sprød lamineret dej med smørcreme og sherry 75,-
Lagkage med dagens kompot og rigtige makroner 85,-
Helga Pedersens Gade 79, 44.
8000 Århus C
11:30-17.00
Fredag aften
18:00-23.00
Køkkenet lukker kl. 21:30