Frokostmenu
Samsø laks i en lille tærte med drænet yoghurt 85,-
3 østers fra huset Roumégous med havtorndressing 155,-
Ansjos på ristet brød med hvidløgsmayonaise og sort peber 85,-
30 gr. Gastro Unika caviar, creme fraiche, dild & krabbelurer 600,-
Dagens frokostmenu 485,-
Smørrebrød
Aspargessuppe med kamille og fjordrejer
Cordon bleu med kogt skinke, lagret havarti og smørsauce
Fløde lidt som budding med rabarber og skovmærke
Gammeldags modnet solbærsild med peberrod og grønne enebær 145,-
Lun stegt sild i eddike med bløde løg i syrlig smørsauce 155,-
Håndpillede rejer "i trængsel" på ristet brød med ægte sauce og citron 195,-
Skotsk æg af torsk med hummersauce og saltede stikkelsbær 155,-
Kartoffelmad med purløg, mayonaise og peberbacon 155,-
Salat af letrøget skovkylling med sprødt skind og æbler 165,-
Håndskåret okseinderlår med røget mayonnaise og solbærkapers 195,-
Hvide asparges med sauce polonaise og sprød brødkrumme 245,-
En hel rødtunge serveret med champagnesauce og ørredrogn 365,-
Pariserbøf, lynstegt “rå” med alt det gode og 2 æggeblommer 210,-
Vandbakkelse med rabarber, skovmærke og is lavet på kærnemælk 115,-
Iscreme af solbær fra kolonihaven med valnød og solbærblad 95,-
Soft ice med svenske blåbær, gran og karamel på brunost 115,-
Friteret camembert med græskarkerneolie og solbærsyltetøj 125,-
Fransk vaffel af sprød lamineret dej med smørcreme og sherry 75,-
Helga Pedersens Gade 79, 44.
8000 Århus C
11:30-17.00
Fredag aften
18:00-23.00
Køkkenet lukker kl. 21:30