Stolte håndværkstraditioner og en gennemført spiseoplevelse i Restaurant Bavn.
Vi salter og sylter året rundt og gør os rigtig umage med at få vores identitet og smagsbank med på tallerkenen.
Stolte håndværkstraditioner og en gennemført spiseoplevelse i Restaurant Bavn.
Vi salter og sylter året rundt og gør os rigtig umage med at få vores identitet og smagsbank med på tallerkenen.
Josephine østers med havtornvinaigrette 3/6 165/295
Ansjos på ristet toast med mild hvidløg og sort peber 95
30 gr. Gastro unika caviar med svenske pandekager og klassisk garniture 595
Vandbakkelse med skagen skinke og hasselnøddecreme 110
Bavn's fiskesuppe med torsk, grønne toppe og citrus
Pariserbøf "lynstegt, rå" med alt det gode og 2 æggeblommer
Fløderand med æbler, is og blommesten
Vinmenu 375
Juice menu 225
Vores solbærsild med solbær på mange måder og fed creme fraiche 155
Sennepssild med blødkogte vagtelæg og hyldeblomst 160
Lav sol over Aarhus. Røget sild, æggeblomme og hyldebær 155
Torskelever med koldpresset rapsolie, hyldeblomst og radise 155
Håndpillede rejer "i trængsel" på ristet brød med ægte sauce 195
Varmrøget laks med syrnet fløde og grønne jordbær 165
En rigtig æggemad med peberbacon og karse 175
Rib eye, lidt som roastbeef med sprøde løg og sauce remoulade 185
En løvemad. Oksetatar med Kalix løjrom, løg og peberrod 195
Rugbrød med sprød rødspættefilet, håndpillede rejer, hellefisk og en sauce med hybenrose og tomat 245
Schnitzel af skaftkotelet fra Vejle med garniture lidt som Waldorf 325
Æggekage med kantareller, n'duja og vilde blåbær 255
Is af solbær fra kolonihaven med valnøddemælk og solbærblade 125
Farmors sherryfromage med hakket chokolade og valnødder 125
En kugle is med ananaskamille og 10 gr. gastro unika gold 195
Pandekager med multebær, flødeis og brunsvigersauce 135
Gammeldags æblekage på vores måde med hasselnød og ryste ribs 125
3 gode oste med knækbrød, figner og valnødder i portvin 155
Flødebolle med marcipan og Ruby chokolade 85