Helga Pedersen Gade 79, 44. 8000 Aarhus C
Bavn RAISFOTO C1 6373
Bavn RAISFOTO C1 6674
Bavn RAISFOTO C1 6345
Bavn RAISFOTO C1 6434
Bavn RAISFOTO C1 6508
Bavn RAISFOTO C1 6663

Få smag på vores frokostmenu i restauranten på toppen

Stolte håndværkstraditioner og en gennemført spiseoplevelse i Restaurant Bavn.

Vi salter og sylter året rundt og gør os rigtig umage med at få vores identitet og smagsbank med på tallerkenen.

EN GOD START

Josephine østers med havtornvinaigrette 3/6 165/295

Ansjos på ristet toast med mild hvidløg og sort peber 95

30 gr. Gastro unika caviar med svenske pandekager og klassisk garniture 595

Vandbakkelse med skagen skinke og hasselnøddecreme 110

VORES FROKOSTMENU 495

Bavn's fiskesuppe med torsk, grønne toppe og citrus

Pariserbøf "lynstegt, rå" med alt det gode og 2 æggeblommer

Fløderand med æbler, is og blommesten

Vinmenu 375

Juice menu 225

SMØRREBRØD

Vores solbærsild med solbær på mange måder og fed creme fraiche 155

Sennepssild med blødkogte vagtelæg og hyldeblomst 160

Lav sol over Aarhus. Røget sild, æggeblomme og hyldebær 155

Torskelever med koldpresset rapsolie, hyldeblomst og radise 155

Håndpillede rejer "i trængsel" på ristet brød med ægte sauce 195

Varmrøget laks med syrnet fløde og grønne jordbær 165

En rigtig æggemad med peberbacon og karse 175

Rib eye, lidt som roastbeef med sprøde løg og sauce remoulade 185

En løvemad. Oksetatar med Kalix løjrom, løg og peberrod 195

FROKOSTFAVORITTER

Rugbrød med sprød rødspættefilet, håndpillede rejer, hellefisk og en sauce med hybenrose og tomat 245

Schnitzel af skaftkotelet fra Vejle med garniture lidt som Waldorf 325

Æggekage med kantareller, n'duja og vilde blåbær 255

DET SØDE KØKKEN & OST

Is af solbær fra kolonihaven med valnøddemælk og solbærblade 125

Farmors sherryfromage med hakket chokolade og valnødder 125

En kugle is med ananaskamille og 10 gr. gastro unika gold 195

Pandekager med multebær, flødeis og brunsvigersauce 135

Gammeldags æblekage på vores måde med hasselnød og ryste ribs 125

3 gode oste med knækbrød, figner og valnødder i portvin 155

TIL KAFFEN

Flødebolle med marcipan og Ruby chokolade 85

Restaurantbavn 28